Referenties

C.N. (vrouw)
Fijn hoe mijn soms warrige gedachten – door de handvatten die Karin mij aanreikt en alles lekker van mij af te kunnen praten – weer wat opgeruimder en van mijzelf worden.
Bekijk origineel

 

F.D. (man)
Ik zat niet lekker in mijn vel en kon mijn werk niet meer los laten. Daardoor had ik weinig nachtrust, was gespannen en kon niet meer goed functioneren op het werk. Via mijn werkgever ben ik bij Karin terecht gekomen en heb 9 sessies bij haar gehad. Karin heeft me geholpen om nuchterder in het leven te staan en om bewuster met bepaalde dingen bezig te zijn. Ik heb ontspanningsoefeningen aangeleerd om tot rust te komen. Ik ben positiever tegen dingen aan gaan kijken. In mijn houding ben ik losser geworden. Ik ben blij dat ik 11 maanden geleden de stap heb genomen om bij Karin in behandeling te gaan en heb er veel baat bij gehad.
Bekijk origineel

Anoniem, account manager (man)
Alsmaar worstelen met negatieve gedachten is geen pretje, vooral niet als je in het dagelijks leven veel gelegenheid krijgt hierover te “dubben”. Om uit deze negatieve spiraal te komen lukt me zelf helaas niet. Gelukkig was daar mentale coaching! Hier heb ik geleerd om te gaan met deze stemmetjes, want meer als gedachten zijn het tenslotte niet. Naast dat het een leerzaam traject was, was het ook nog eens leuk. Door de samenvattingen, welke ik na iedere sessie heb gemaakt, heb ik een goede houvast als het wellicht weer eens minder gaat. De acceptatie, dus dat het niet altijd goed en perfect gaat, is ook een vorm van leren omgaan met het “probleem”.
Bekijk origineel

C.C. (man)
Ik ben het afgelopen jaar (2013) verschillende malen bij Karin geweest voor het boven water te krijgen waarom ik me te veel laat leiden door mijn gedachten en het altijd te goed willen doen (perfectionisme). Ik wil niemand teleurstellen en iedereen helpen alleen vergeet ik daarbij één iemand, dat ben ik zelf. Karin heeft mij op een aantal dingen gewezen die voor mij als vanzelfsprekend zijn geworden maar dat eigenlijk niet zijn. Door anders hiermee om te gaan en te benaderen blijkt dit van een andere invalshoek te hebben. Karin heeft mij genoeg handvatten gegevens die ik heb geïntegreerd in mijn dagelijks leven.
Bekijk origineel

M. Peters (vrouw)
Door geen grip meer te hebben om mijn eigen situatie voelde ik me totaal uit balans. Familie-perikelen hadden teveel invloed op mijn eigen gezin, waardoor het daar ook verstoord was, terwijl dat mijn dierbaarste zijn. Het probleem was niet dat ik moest zorgen dat de familie-perikelen opgelost zouden worden (een onmogelijke klus), maar wel dat ik mezelf niet slachtoffer moest maken van deze situatie want dat maakte me onstabiel. Door Karin kreeg ik inzicht in de situatie en dus ook in mijzelf. Ik schiet niet te kort, ik voldoe voldoende en ik doe het fantastisch. Ik had niet verwacht dat ik tot dit inzicht zou komen. Familie blijft familie, daar hou ik altijd een zwak voor. Ik cijfer mezelf nogal eens weg maar toch met een ander gevoel dan voor de gesprekken die ik met Karin heb gehad. Zij verdient een grote pluim! Het is fantastisch dat zo iemand je weer snel op de rit heeft. Het is toch net even wat laagdrempeliger dan naar een psychiater gaan. Dit was voor mij de juiste plek!
Bekijk origineel

Adriaans Bouwgroep B.V. – Bedrijfscounseling
In april 2013 is een medewerk(st)er van onze organisatie gestart met de coaching bij Karin Rommens. De aanleiding hiervoor was dat er diverse signalen kwamen vanuit de medewerk(st)er tijdens het functioneringsgesprek. Deze signalen bestonden onder andere uit het ervaren van veel onrust in zijn/haar privésituatie, het niet goed in zijn/haar vel zitten en de balans tussen werk en privé. Deze signalen waren behoorlijk heftig en dus een belangrijk punt om hier als bedrijf wat mee te gaan doen. Als bedrijf willen we medewerk(st)ers die goed in zijn of haar vel zitten en daarbij ook goed functioneren. De medewerk(st)er welke dit betrof functioneerde op het werk nog naar behoren.
Om de medewerk(st)er handvatten te geven voor de privéproblemen die er speelden, en om uitval op het werkt te voorkomen hebben wij contact gezocht met Karin. Belangrijk onderdeel tijdens de coaching was om ervoor te zorgen dat de medewerk(st)er beter in zijn/haar vel zat en om de balans tussen werk en privé te verbeteren. Voordat er gestart werd met de coaching is er een gesprek geweest tussen werkgever, medewerk(st)er en Karin. Hierbij hebben we elkaars verwachtingen open besproken. Ook heeft Karin duidelijk geformuleerd dat zij de problemen niet kan verhelpen, maar wel handvatten kan aanreiken waar de medewerk(st)er tijdens het coachingsproces mee aan de slag kan.
De medewerk(st)er heeft in totaal 10 coachingsgesprekken bij Karin gehad. Tussentijds hebben wij als werkgever diverse malen een lekenrapport ontvangen. In dit rapport konden wij lezen hoe de voortgang van de coaching verliep. Dit hebben wij als positief ervaren. De coaching is in december 2013 succesvol afgerond. De medewerk(st)er geeft aan dat hij/zij meer rust heeft gevonden, zijn/haar zelfvertrouwen is gegroeid, voor zichzelf op durft te komen en dat de balans tussen privé en werk verbeterd is. Ook geeft de medewerk(st)er aan dat hij/zij in sommige situaties er wel voor moet waken om niet terug te vallen in het oude patroon. Ook hier heeft Karin bepaalde handvatten voor gegeven.
Wij danken Karin Rommens voor haar kennis en betrouwbaarheid tijdens het coachingsproces.
Bekijk origineel