Tarief

tarief

Daar wordt iedereen blij van!

Bedrijven gaan steeds vaker over tot het vergoeden van trajecten ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling, coaching of nazorg. Redenen hiervoor zijn verzuimpreventie en een snelle reïntegratie na ziekte.

Gesprekken in opdracht van bedrijven/organisaties zijn uitsluitend per heel uur te boeken. Het uurtarief is € 123,- excl. btw.  Particuliere kunnen halfuur afspraak maken voor € 75,- incl. btw. Particulieren met een aanvullende zorgverzekering krijgen de consult kosten vaak (deels) vergoed. Informeer van te voren zelf bij u zorgverzekering naar de mogelijkheden.

Afzeggingen, korter dan 24 uur voor de afspraak, worden wegens gereserveerde ruimte en tijd geheel in rekening gebracht.

Professionaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik dient te voldoen aan de dossierplicht vanuit de WGBO, de WKKGZ en de Beroepscode. Uiteraard is zwijgplicht van toepassing.

MentaleCoach is lid van de beroepsvereniging Federatie Additief Geneeskundig Therapeuten.
En staat ingeschreven bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

FAGT  RBCZ

Offerte

Het ene bedrijf is het andere niet. Iedere problematiek heeft zijn eigen aanpak nodig. Heeft u aanvullende wensen, een structurele opdracht of wilt u dat ik op een andere locatie werk. Dan ontvangt u, als opdrachtgever, een op maat gemaakt plan van aanpak met passende offerte.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.