Karin

Introductie

Na een vakopleiding en een bedrijfskundige studie in Eindhoven ben ik mijn loopbaan begonnen als inkoper & productmanager voor luxe goederen. Ik was werkzaam in Den Haag voor een grote landelijke retailketen.
Liefde voor het product!

Later heb ik in de buitendienst, als opleidingsadviseur, MKB bedrijven gecoacht in hun rol als leerbedrijf. Ik was daarbij de intermediair tussen branche en onderwijs.
Tegenstrijdige belangen behartigen en overwinnen van weerstand, heerlijk!

Als seminar manager heb ik beurzen georganiseerd, welke altijd gecombineerd werden met een congres, ten behoeve van de HighTech-Industrie.
Netwerken met kennisoverdracht, maar vooral spin in het web!

Door de dagelijkse werkervaring kreeg ik steeds meer interesse in de (beweeg)reden achter het handelen van mensen. Aan de Open Universiteit ben ik daarom Sociale Psychologie gaan studeren. Aansluitend heb ik tijdens mijn vierjarige opleiding tot erkend counselor ervaren hoe dankbaar het vak als counselor is. Na het behalen van de medische basis kennis ben ik 2009 beëdigd. Dit was dan ook het startsein om voor mijzelf te beginnen. Vanaf 2010 tot 2017 was ik gevestigd in het pand aan de Molenstraat 5j te Waalre.

Door mijn liefde voor de zee ben ik verhuisd naar Den Haag. Door verplichte bijscholingen houd ik mijn kennis actueel en blijf ik erkend door de zorgverzekeringen. Vanaf januari 2018 werk ik vanuit Het Coachhuis. Dit kan op verzoek landelijk maar de thuisbasis is Den Haag.

 

Aanvullend heb ik een tweejarige studie gevolgd over het Enneagram. Ik geef ook enneagramcoaching. Dit is een echte procesversneller!

Het is heerlijk om te zien hoe mensen zich herkennen en daardoor beter met hun kwaliteiten en valkuilen kunnen omgaan. Het enneagram biedt inzicht in jezelf en de ander waardoor het o.a. eenvoudiger is om groepen aan te sturen. Bovendien kan men hiermee samenwerking optimaliseren.

Ik zie het als een voorrecht om mijn kennis en ervaring in te mogen zetten zodat mensen zich prettige voelen en hun uitdagingen weer zelf aan kunnen.

Karin Rommens